Estils que oferim

A La Riera volem transmetre els beneficis de la dansa : Coratge, autoestima, esforç, recompensa, auto motivació, satisfacció….

Tot a través d’uns estils d’ensenyança cuidats, pensats i programats per afavorir un aprenentatge en positiu.

Estem molt segurs de com fer arribar als nostres alumnes tots els continguts en les diferents disciplines que treballem.

 • Dansa Clàssica

  El ballet clàssic és la base per a l’execució de qualsevol estil de ball. Aporta elegància en el moviment, harmonia, força i sentit musical. Classes segons els objectius de l’alumne. El programa tècnic-formatiu té com a objectiu establir les bases per a futurs professionals de la dansa. El clàssic per a adults que té com a punt de partida, aprendre a col·locar el cos de manera que permeti realitzar els exercicis d’una manera “natural”… Classes d’iniciació a la dansa (a partir dels 3 anys), classes de nivell intermitent (a partir dels 10 anys), nivell alt (a partir dels 15 anys) i també clàssic per adults.

  Qui imparteix les classes

 • Jazz i musicals

  Classe on es treballa la tècnica i l’estil de la dansa jazz combinada amb coreogràfies de teatre musical. Fent jazz ballaràs i aprendràs a ritme de tots els estils de música afroamericana i musicals com West Side Story, Grease, Broadway... La classe està orientada a aconseguir un ambient de treball relaxat però exigent, on la interpretació de les coreografies és primordial. L’estil i la musicalitat de les mateixes és vital per transmetre l’essència de Broadway i del món del musical. Tenim classe d'iniciació al jazz (a partir dels 3 anys) i Cabaret adults.

  Qui imparteix les classes

 • Hip Hop

  L’estil Hip Hop es refereix als estils de dansa Hip Hop que es van desenvolupar en els anys 70 i els anys 80, i es ballaven amb música Funk i Hip Hop Old School Els objectius d’aquest curs són que els alumnes puguin aprendre els passos bàsics i que s’iniciïn en la motricitat específica del Hip-Hop. Els alumnes entren dins l’energia del Hip-Hop i troben el seu propi estil. Tot això a través d’exercicis de motricitat i estiraments. Es creen coreografies dinàmiques i diferents perquè l’alumne conegui tots els estils i els sàpiga utilitzar. Grup d’iniciació (a partir dels anys 6) i Nivell intermig (a partir dels 13) dirigit per Carla Nuñez. Alt nivell (a partir dels 15 anys + adults) per Amaia Sinobas.

  Qui imparteix les classes

 • Flamenc i sevillanes

  La Sevillana es una dansa de la cultura popular andalusa, que està molt repartida per tota la geografia de Catalunya Espanya i l’ Estranger. Les sevillanes actualment es ballen en series de quatre. Cada sevillana es coreogràficament diferent i porta el nom de la posició en la sèrie de quatre: “primera”, “segona”, “tercera” y “quarta”. Donem classes de sevillanes amb un mètode d‘aprenentatge efectiu. El Flamenc té com a base la música i la dansa andalusa i en la creació i desenvolupament del qual van tenir un paper fonamental els individus de l'ètnia gitana. El flamenc neix i es desenvolupa a Andalusia. A les classes es treballaràn les mans, els peus, el taconeix i l'energia del Flamenc.

  Qui imparteix les classes

 • Contemporani

  En el contemporani s’utilitza la respiració i la relaxació com a eines fonamentals, utilitzant efectes d’equilibri, contrapesos, detencions, moviments pendulars. A l’escola oferim diferents classes de contemporani segons els objectius i coneixements previs de cada alumne. En el curs d’iniciació es construeix una base tècnica forta per a l’òptima assimilació dels següents cursos. Oferim iniciació al contemporani (a partir dels 6 anys) dirigit per Eva Ordiñana i contemporani nivell II dirigit per Eva Navarro

  Qui imparteix les classes

 • Dansa del ventre

  La dansa del ventre és una dansa estupenda per al treball amb la feminitat. Es regeix pel centre baix. Genera un moviment que ascendeix o descendeix la columna vertebral a voluntat, aportant flexibilitat, integritat en el moviment, to muscular a la zona del sòl pelvià i abdomen i per tant coneixement del cos. Es caracteritza per línies ondulants i rodones. Busca ser la part visual de la música. També treballa amb moviments marcats, com accents en diferents parts del cos i vibracions. Està basada en una observació de la natura i una exaltació de la mateixa.

  Qui imparteix les classes

 • Pilates

  El mètode Pilates és un tipus de gimnàstica en la qual tots els moviments estan coordinats amb la respiració, evitant forçar el cos d’una forma innecessària . Amb aquest treball aconseguiràs:Un bon equilibri muscular i un cos fort sense greix, una bona coordinació de moviments, enfortiràs els músculs del voltant de la columna vertebral i els abdominals. A través de la respiració, et relaxaràs aconseguint una autèntica sinèrgica entre cos i ment.

  Qui imparteix les classes

 • Salsa i bachata

  La salsa és un conjunt de ritmes afrocaribenys fusionats amb jazz i altres estils. El seu naixement ha estat molt debatut, però se sap que procedeix d’una fusió que van dur a terme les persones de color al Carib quan van sentir la música europea per després barrejar-la amb els seus tambors. Hi ha un pas bàsic comú a tots els estils, però cada estil de salsa té la seva pròpia manera de ballar i executar els passos, cada estil té variants en les voltes i postures. La bachata és un gènere musical originari de la República Dominicana, dins del que es denomina folklore urbà. Està considerat com un derivat del bolero rítmic, influenciat per altres estils com el so cubà i la merenga, el seu ball es compon d’una sèrie de passos simples que produeixen un moviment d’endavant cap enrere, o de costat a costat. Aquests dos estils aporten sensualitat i suavitat A la nostra escola pots venir amb parella o sense parella!

  Qui imparteix les classes

 • Breakdance

  Break dance és un estil de dansa urbana que va aparèixer a Nova York a l'últim quart del segle XX. Va sorgir dels nois que ballaven als ritmes dels beats o breaks que punxaven els DJ. A la persona que practica aquest ball se'l denomina b boy (home), b girl (dona), fly girl (dona) o breaker (home o dona). El B-boying inclou quatre tipus de moviments i passos: toprock o ball de peu, footwork o ball a terra sobre mans, genolls i peus, powermoves o moviments àgils i acrobàtics, i freezes (literalment, "congelats"), que són postures fixes.

  Qui imparteix les classes

 • Claqué

  El claqué és una dansa originària dels Estats Units consistent en l'accentuació rítmica d'una peça musical bàsicament picant de peus a terra amb unes normes i gramàtica determinades. Els claquetistes han de dur claquetes de ferro a la sola de les sabates, una al taló i l'altra a la zona dels dits i el coixí dels dits, i el terra ha de ser de fusta. L'objectiu primordial del claqué és musical perquè fa d'instrument de percussió, i no se'n pot dir claqué si no sonen totes les notes que han de sonar.

  Qui imparteix les classes